Waar kan je ons vinden de komende tijd?

Bekijk aan welke evenementen we deelnemen en kom langs!

18 – 19 -20 november 2021

WORLD OF eMOBILITY

Waar: Expo Haarlemmermeer

World of eMobility is hét nieuwe B2B & B2C evenement voor de gehele eMobility industrie. Particulieren en zakelijke bezoekers kunnen zich hier uitgebreid laten informeren en inspireren.

Sta jij ook open voor een duurzame toekomst? Wil jij weten hoe de e-mobiliteit er in de toekomst uit gaat zien? Ben je nieuwsgierig naar de allernieuwste projecten en producten? Wil je in contact komen met organisaties op het gebied van e-mobiliteit en luisteren naar de visie van experts? Kom dan naar World of eMobility!

Reserveer 18, 19 of 20 november 2021 in je agenda. World of eMobility is een fysiek podium. Gewoon omdat het weer kan. En ook moet. Want eMobility ervaar je het beste offline. Met elkaar. Tastbaar gemaakt. Hét evenement waar je alles op het gebied van e-mobiliteit kunt vinden. Alle aspecten voor jouw ontdekkingsreis door de wereld van e-mobiliteit komen hier aan bod.

World of eMobility gaat verder dan alleen producten. Hier kun je ook zien wat er allemaal in de wereld van de e-mobiliteit gebeurt en welke mensen en organisaties er allemaal met e-mobiliteit bezig zijn. Naast een selectie van innovatieve producten vind je er dus ook allerlei projecten en organisaties op het gebied van e-mobiliteit. Van start-up tot scale-up, van visionair tot multinational.

Kan je niet wachten? Plan dan direct een proefrit

Plan zelf uw proefrit in met onze Proefritplanner. Kies eenvoudig een locatie, datum en tijdstip voor uw proefrit.

Aiways U5 review AD autotest

We beantwoorden graag je vragen over elektrisch rijden.


Vraag het onze EV-experts

Heb je vragen over (zakelijk) elektrisch rijden? Plan dan een afspraak met één van onze EV experts, zij helpen je graag.

Aiways U5 contact overstappen