Aiways Fleetsales & Leasing

De nieuwe AIWAYS U5 2021.
De ideale zakelijke auto. Ontdek 'm nu.

De 100% elektrische Aiways U5: duurzaam, voordelig en royaal uitgerust.

Aiways is zich snel aan het vestigen in particulier en zakelijk Nederland met de Aiways U5. Aiways heeft volle focus op elektrische auto’s, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Aiways is een EV-only merk dat zich volledig focust op compleet uitgeruste modellen met een minimalistisch design. Ontdek de puur elektrische Aiways U5. Onvergelijkbaar in ruimte, uitrusting en prijs.

Dat is de Aiways U5!

  • 100% elektrisch

  • Standaard ruim 30 comfort- en veiligheidssystemen

  • Unieke 8 jaar garantie op de batterij

  • Ruimste e-SUV in z’n klasse

  • Bereik 400 km WLPT

  • Full operational lease v.a. € 549,-

Veiligheid & comfort

De Aiways U5 is standaard uitgerust met alle comfort- en veiligheidssystemen die je nodig hent. Want veiligheid en comfort moeten geen opties zijn, maar standaard.

De verschillende sensoren en camera’s detecteren wegen, voertuigen, voetgangers en obstakels – en helpen botsingen te voorkomen. Bovendien helpen 6 airbags en meerdere geavanceerde veiligheidssystemen je te beschermen. Het passagierscompartiment voldoet aan de 5-sterrenvereisten van de Euro NCAP.

Unieke garanties

Aiways focust op innovatie voor veiligheid en zekerheid. Zo heeft de U5 pas na 100.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt nodig en biedt Aiways een unieke garantie op de batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar.

Met de stalen constructie van de carrosserie en sandwich structuur batterij heeft Aiways in samenwerking met Siemens de meest veilige auto-accuset gemaakt. De unieke meerlaagse structuur voegt een isolatieschild toe tussen de batterijmodule en de koelplaat voor optimale veiligheid en bestaansduur.

De e-SUV heeft weinig onderhoud nodig. Mocht het toch nodig zijn, dan is er  altijd een service-partner in de buurt door ons partnership met Profile. En natuurlijk het Europese Aiways centrum met meer dan 600 reserveonderdelen op voorraad.

Accu AIWAYS U5

Duurzaamheid

Ook als het gaat om de productie focust Aiways zich op duurzaamheid. Het productieproces wordt constant doorontwikkeld met het Duitse ABB, een toongevende partner in productieprocessen.

We reduceren verspilde materialen in de productie zo tot bijna nul. Zo gaan we verantwoord met hoogwaardige materialen die in de productieketen met impact voor het milieu.

AIWAYS interieur

De Aiways U5 maakt ruimte, luxe en kwaliteit betaalbaar!

We vertellen je graag meer over de Aiways U5.

Meer weten? Bel 085 – 44 44 595 of stuur ons eenvoudig een mail via het formulier en we bellen je graag terug!