Aiways Fleetsales & Leasing

De nieuwe AIWAYS U5 2021.
De ideale zakelijke auto. Ontdek 'm nu.

De 100% elektrische Aiways U5 2021: duurzaam, voordelig en royaal uitgerust.

Aiways Distributie Nederland is zich snel aan het vestigen in particulier en zakelijk Nederland met de Aiways U5. Deze nieuwe Aziatische-Europese verschijning is uniek en echt een toevoeging in het bestaande palet! Aiways heeft volle focus op EV, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Aiways zet volledig in op elektrisch. De gehele R&D afdeling bestaand uit Duitse, Zwitserse en Chinese collega’s en een bulk aan EV-ervaring bij verschillende andere merken, hebben een kwalitatief en betrouwbaar product willen neerzetten. Mooi om te zien dat dit vanuit alle hoeken wordt bevestigd door de goede reviews van de vakpers en positieve ervaringen van berijders.

De Aiways U5

  • 100% elektrisch

  • Standaard compleet uitgerust

  • Strak design & royale ruimte

  • Bereik 400 km WLPT

  • Full operational lease v.a. € 495,-

Compleet uitgerust voor optimaal comfort

Aiways maakt een bewuste keuze om de U5 standaard uit te rusten met alle comfort- en veiligheidssystemen. Dus geen gedoe met extra’s die je auto een stuk duurder maken, want die zitten er allemaal al bij in!

De verschillende sensoren en camera’s detecteren wegen, voertuigen, voetgangers en obstakels – en helpen botsingen te voorkomen. Bovendien helpen 6 airbags en meerdere geavanceerde veiligheidssystemen u te beschermen. Het passagierscompartiment voldoet aan de 5-sterrenvereisten van de Euro NCAP. Ook is de U5 klaar voor autonoom rijden (L2 +).

De zekerheid van Aiways

Aiways focust op innovatie voor veiligheid en zekerheid. Daarom heeft de U5 pas na 100.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt nodig. We bieden een unieke garantie op de batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar.  Met de stalen constructie van de carrosserie en sandwich structuur batterij bieden we meer veiligheid dan andere auto-accusets. De unieke meerlaagse structuur voegt een isolatieschild toe tussen de batterijmodule en de koelplaat.

Mocht er toch een keer snel onderhoud nodig zijn aan uw Aiways, dan is er  altijd een service-partner in de buurt door ons partnership met Profile. En natuurlijk het Europese Aiways centrum met meer dan 600 reserveonderdelen op voorraad.

Een duurzaam productieproces

Ons gehele productieproces wordt constant doorontwikkeld in samenwerking met het Duitse ABB, een toongevende partner in productieprocessen.

Dit leidt onder meer tot een reductie van bijna nul van verspilde materialen in de productie. Denk aan onder andere verf en andere materialen door onze speciale spuitstraat en robot-automatisering. Dit zorgt voor een verantwoorde omgang met hoogwaardige materialen die in de productieketen met impact voor het milieu gedolven en gemaakt worden door toeleveranciers.

AIWAYS U5 interieur 4

Wilt u meer informatie over de U5 en Aiways?

Met de komst van de Aiways U5 is ruimte, luxe en kwaliteit betaalbaar geworden!

Meer weten? Neem contact op met Michael Schuit, Manager Fleetsales & Leasing bij Aiways Distributie Nederland. Of stuur een e-mail, dan nemen we contact met u op.

Michael Schuit
Manager Fleetsales & Leasing
m.schuit@aiways.nl
06 – 30 09 30 46