De ruime
Aiways U5

Nu direct leverbaar

De ruimste e-SUV
in z’n klasse.

De 100% elektrische Aiways U5 heeft royale ruimte, een actieradius van 400 km en is standaard uitgerust met alle comfort en veiligheidssystemen die u nodig heeft. En de prijs? Al vanaf € 495,- per maand of € 39.950,-. Onvergelijkbaar voordelig dus.

Nieuws De Aiways U5 trekt veel bekijks

Ervaar het comfort.


Royale ruimte

De Aiways U5 is ontworpen met comfort in gedachten. Dat is te zien aan de royale binnenruimte voor berijders en passagiers en de (vlakke) laadruimte. Zo heeft u alle ruimte.

De U5 is een EV van van formaat. Daardoor ontstaat een zee aan ruimte en door het slimme design. Zo niet u niets in de weg zit om optimaal te genieten.

Een EV van formaat.

Met de Aiways U5 hoeft u niet te kiezen. Door z’n ruimte kunt u met de U5 alles meenemen wat u wilt. Zakelijk en privé. Of het nu een weekend weg is met de familie of erop uit voor uw werk.

Heeft u vragen over elektrisch rijden?

Steeds meer mensen in Nederland ontdekken elektrisch rijden en zij maken de overstap van een benzineauto naar een 100% elektrische auto. Het is duurzamer in gebruik door nul CO2 uitstoot. In de praktijk levert elektrisch rijden ook flink wat voordeel op. En niet alleen door de aantrekkelijke lage bijtelling. Wilt u weten of elektrisch rijden interessant voor u is? Plan een gesprek met één van onze EV-experts.


Profiteer van nul euro wegenbelasting

Elektrisch rijden is emissievrij. Vanwege de nul CO2-uitstoot betaalt u geen wegenbelasting wanneer u de Aiways U5 rijdt. Profiteer van de vele voordelen van elektrisch rijden in de Aiways U5.

Aiways nieuws

AIWAYS

Volledig elektrische Aiways U5 SUV op weg naar Zweden.

Volledig elektrische Aiways U5 SUV op weg naar Zweden ...
Lees meer
AIWAYS

Aiways gaat zijn volledig elektrische SUV’s nu ook in Spanje en Portugal verkopen.

Aiways gaat zijn volledig elektrische SUV's nu ook in Spanje en Portugal verkopen ...
Lees meer
AIWAYS

Aiways zet zich in voor het realiseren van de doelstellingen voor klimaatneutraliteit in China en Europa

Aiways zet zich in voor het realiseren van de doelstellingen voor klimaatneutraliteit in China en Europa ...
Lees meer