Profiteer van onze voorraadmodellen

Direct rijden met 12% bijtelling!

De Aiways U5 Showroom
voor € 34.458 (incl. BTW)!

Wil je nu nog profiteren van een voordelige 12% bijtelling? Kies dan voor de complete Aiways U5 Showroom met onze voorraaddeals. Naast de U5 Standaard en U5 Premium biedt Aiways nu tijdelijk de U5 Showroom aan voor een actieprijs van € 470,- (excl. BTW) per maand of voor € 34.458,- (incl. BTW). Zo kan je dus ook in 2022 nog zeer voordelig elektrisch rijden!


Kies uit 5 kleuren!

De U5 Showroom heeft een capaciteit van 63 kWh en is leverbaar in de kleuren Aubergine, Azure Blue, Carmin Red, Electric Blue en Gletsjerwit.  Uiteraard is ook de Aiways U5 Showroom standaard uitgerust met alle comfort en veiligheidssystemen die je nodig hebt.

De U5 Showroom heeft onder meer 19-inch lichtmetalen velgen, ledverlichting rondom en 360 graden camera. De Aiways U5 heeft een vermogen van 125 kW (170 pk), een koppel van 315 Nm en een batterij met een capaciteit van 63 kWh. Betreffende voorraadmodellen hebben een eerste registratie van augustus 2021 en maximaal 10.000 gereden kilometers.

Ontdek je voordeel!

Wil je meer weten over de U5 Showroom voorraaddeal? Kijk dan op de website van onze leasepartner Lease-e voor meer informatie. Daar kan je direct je leaseprijs berekenen en een offerte aanvragen.

Lease-e

Lease-e is de leasepartner van Aiways Distributie Nederland. Lease-e is een jonge universele leasemaatschappij die zich focust op elektrische mobiliteit voor zowel (zakelijke) operational lease als private lease. De Aiways U5 Showroom kan je bij Lease-e leasen of kopen.

Lease-e partner van Aiways