Meer weten? Neem contact met ons op!

Aiways Distributie Nederland

Aiways Distributie Nederland (ADN) is de trotse partner van Aiways, de EV-only start-up voor mobiliteit en producent van de volledig elektrische en zeer complete Aiways U5.

ADN is gevestigd in Breukelen. Om onze klanten een optimale rijervaring te bieden werken we samen met partners voor de lease (Leas-e) en het onderhoud (Profile) van de Aiways U5.

Contact

Tel: 085 – 44 44 595
Mail: info@aiways.nl
Persvragen: pers@aiways.nl

ADN Breukelen
De Corridor 21F
3621 ZA Breukelen

Heeft u vragen, we helpen u graag!

Wanneer u vragen heeft helpen we u graag. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of per email. Heeft persvragen of wilt u een testrit maken in de U5 voor een review? Neem dan contact op via ons email-adres voor de pers of neem telefonisch contact op via ons centrale nummer, dan helpen we u graag.

Wilt u een proefrit maken?

Ervaar zelf het gemak en plezier van rijden in de nieuwe AIWAYS U5. U kunt een proefrit inplannen door contact met ons op te nemen. Graag maken we dan met u een afspraak op één van onze locaties voor een proefrit. Zelf kunt u ook eenvoudig direct een proefrit inplannen via onze online proefritplanner.

Aiways U5 overstappen

Maak ook de overstap naar zakelijk elektrisch rijden!

Maak een advies-afspraak

Elektrisch rijden met Aiways is zakelijk niet alleen duurzaam en comfortabel, maar ook zeer voordelig. U profiteert bij Aiways tijdelijk nog van 8% bijtelling op onze Aiways U5 2021 modellen. Maar er komt meer kijken bij elektrisch rijden zoals mogelijke subsidies of een laadpaal thuis.

Daarom helpen we u graag bij uw overstap. Maak nu een afspraak met onze adviseurs, stuur een email en we nemen graag contact met u op!

Aiways U5 contact overstappen

    Ontdek de AIWAYS U5

    De meest complete en voordelige elektrische SUV. Direct leverbaar en nu nog met 8% bijtelling!