Aiways service en informatie

Aiways Service

Klantenservice, inclusief technische ondersteuning, wordt in Nederland geleverd door een netwerk van gevestigde specialisten. Deze partners worden voortdurend bijgeschoold en bijgeschoold op de U5 om u een naadloze service te kunnen bieden. Met de duurzame U5 heeft u gelukkig niet zoveel onderhoud nodig!

0

Inspectie-interval

0

Min. 75% batterijcapaciteit

0

Of 8 jaar op de batterij

U5 Garantie

AIWAYS U5 exterieur 1

Voertuiggarantie

Bij de U5 krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast garandeert Aiways een minimale batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar of 150.000 km. De belangrijkste componenten van de motor en de regeleenheid krijgen 8 jaar fabrieksgarantie of de eerste 150.000 km. In beide gevallen geldt wat het eerst komt.

De carrosserie heeft zelfs een corrosiebeschermingsgarantie van 10 jaar, met onbeperkt aantal kilometers.

Onze partners voor lease & onderhoud

Lease-e

Leas-e is een jonge universele leasemaatschappij die zich focust op elektrische mobiliteit. Leas-e is de leasepartner van Aiways Distributie Nederland voor zowel (zakelijke) operational lease als private lease.

U mag rekenen op een perfecte en op maat gemaakte service. Want of u nu MBK’er, ZZP’er, particulier of een corporate organisatie bent: bij Leas-e heeft u een vaste contactpersoon. Zodat u met één telefoontje op de juiste plek bent.

U mag bij Leas-e duidelijkheid, snelheid en zekerheid in de manier van doen verwachten. Leas-e en Aiways Distributie Nederland zorgen er samen voor dat u met zakelijk lease van Leas-e geniet van zorgeloze mobiliteit tegen een zeer gunstig tarief!

Lease-e

Profile

Profile is specialist in banden en auto onderhoud voor alle soorten voertuigen. Profile is de partner van Aiways Distributie Nederland als het gaat om het onderhoud van de Aiways vanaf 1 januari 2021. Profile heeft speciaal getrainde monteurs en adviseurs die alles weten van de Aiways U5.

Profile is in Nederland ooit begonnen als bandenspecialist, maar heeft zich steeds verder verbreed tot een allround autoservice bedrijf met 150 vestigingen in Nederland. In juni 2020 heeft Profile een concept rondom elektrische voertuigen (EV’s) geïntroduceerd. De implementatie hiervan is inmiddels in volle gang en alle Profile- vestigingen zullen EV-specialist worden.

U kunt bij Profile terecht voor deskundig en betrouwbaar auto-onderhoud. Vrijwel alle vestigingen voorzien in een compleet service- en dienstenpakket, van APK tot autoruitreparatie. Profile is compleet in allround autoservice!

Profile

Ontdek de AIWAYS U5

De meest complete en voordelige elektrische SUV in z’n klasse. Direct leverbaar en nu nog met 8% bijtelling.