Ontdek de Aiways U6

De eerste volledig elektrische SUV-coupé. Van Aiways.

De nieuwe Aiways U6 laat zien wat een volledig elektrische sport-SUV te bieden heeft. Het design met coupéachtige lijnen, de sportieve rijdynamiek en de innovatieve technologieën en assistentiesystemen zijn kenmerkend voor deze nieuwe SUV van Aiways.

De sportieve en toch eenvoudige ontwerpbenadering die al bij de U5 te zien was zet Aiways voort met de U6. Met een ‘geveerd’ stuurwiel, schermen zonder frame, veel smart-touch-technologie, draadloos mobiel opladen, aanpasbare interieurverlichting en een verder futuristisch ontwerp.

De Aiways U6 is het tweede model dat wordt geproduceerd op het door Aiways zelf ontwikkelde MAS-platform (More Adaptable Structure). De U6 maakt samen met de Aiways U5 emissievrij rijden nu nog aantrekkelijker en toegankelijker voor iedereen die rijcomfort en rijplezier hoog in het vaandel hebben staan!

De Aiways U6 is later dit jaar in Europa (waaronder Nederland) te koop. Nog even geduld hebben dus voordat u in deze nieuwe Aiways een proefrit kunt maken. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de U6? Meld u dan aan voor onze updates.

Elektriciteit in lijn gebracht.

De Aiways U6 concept car doorbreekt oude dogma’s en bewijst wat een volledig elektrische sport-SUV te bieden heeft in de 21e eeuw. De coupéachtige lijnen, de sportieve rijdynamiek en de innovatieve technologieën en assistentiesystemen kenmerken de SUV.

AIWAYS U6 - Exterieur
AIWAYS U6 - Exterieur

Dynamiek, in vorm gegoten

De U6 maakt indruk met zijn slanke lijnen en krachtige details. Het begint met het sportieve front met speciale luchtinlaten (luchtgordijnen) en 21-inch performance-velgen in verbrede wielkasten. De volledig glazen koepel gaat over in een vloeiende coupé-achterkant met een geïntegreerde spoiler. De hele carrosserie is ook gemaakt in een lichtgewicht constructie om het verbruik te optimaliseren en heeft ook verlaagde deurgrepen. Dit verlaagt de luchtweerstand tot een luchtweerstandscoëfficiënt van minder dan 0,27, waardoor de U6 de beste in zijn klasse is. Aan de achterzijde zie je de karakteristieke L-vormige achterlichten terug als onderdeel van het led-verlichtingssysteem in alle koplampen.

AIWAYS U6 - Interieur

Cyber ​​en ruimte

Voor een actieve levensstijl laat de U6 niets te wensen over, want kwaliteit en prestatie gaan door in het interieur. Het dashboard is al volledig gedigitaliseerd met een 7 inch instrumententablet en een 14,6 inch multimediasysteem. De lederen sportstoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook op de achterbank voor de nodige ondersteuning. Extra snufjes zoals een geïntegreerde elektrische scooter en een drone vergroten het rijplezier naar de buitenwereld. Het centrale kenmerk is echter de geïntegreerde spraakassistent, die je tijdens de reis intelligent ondersteunt.

AIWAYS U6 - Interieur teaser

Volg het nieuws over de U6

Op de hoogte blijven over de U6?

De Aiways U6 zal eind 2022 leverbaar zijn in Nederland. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Aiways? Laat dan hier je email-adres achter en we houden je graag op de hoogte!