Aiways U6

De sportieve SUV-Coupé
vol innovatieve technologie
en uiteraard 100% elektrisch.

De nieuwe elektrische Aiways U6
Atletisch, vooruitstrevend,
een echte gamechanger.

Allemaal elektrisch. Allround uitmuntendheid. Altijd boven verwachting. En niet bang om op te vallen tussen de massa. De nieuwe elektrische Aiways U6 is een ambitieuze en atletische SUV-Coupé met een opwindend gedurfd design en toekomstgerichte technologie.

Ontdek de Aiways U6


Power en performance die voorop loopt!


Motorprestaties

160 kW / 218 PS


Maximaal koppel

315 Nm


0-100 km/h

< 7 s


Gewicht

1790 kg


Bereik

400 km


Batterij capaciteit

63 kWh


Laden

3 fasenladen


Snelle oplaadtijd

35 min*

* van 20% tot 80% bij laadstations met hoog vermogen (DC-laden)
Ontdek de Aiways U6
Ontdek de Aiways U6

Zo robuust als een SUV.
Zo sportief als Coupé.

De Aiways U6 heeft een onverschrokken SUV-Coupé-styling en aerodynamische uitmuntendheid die door zijn aderen stroomt. Van de voorkant van de U6 met z’n X-type Shark Nose, gestroomlijnde koepel uit één stuk, panoramisch koepeldak en een opvallende achterlichtmatrix geïnspireerd op stromend water. De U6 is zeker geen onopvallend type.

Ontdek de Aiways U6

Gestroomlijnd voor al je zintuigen.

Sportief en toch eenvoudig. Verfijnd en toch gestroomlijnd. Dat is de sfeer in het hele interieur. Met opvallende kenmerken zoals het grootste panoramische zonnedak in zijn klasse, een 14,6-inch touchscreen met draadloos mobiel opladen, sfeerverlichting en een door sci-fi geïnspireerde versnellingspook.

Ontdek de Aiways U6

Alles wat je nodig hebt,
waar je ook heen gaat.

Advanced driver assistance systems zijn standaard bij de U6. Zo houd je altijd de controle en weet je wat er om je heen gebeurd. Allemaal dankzij 22 sensoren en camera’s die je beter beschermen dan ooit.

Ontdek de Aiways U6

Leverbaar vanaf begin 2024

Vanaf deze zomer is de U6 leverbaar en kan je genieten van ongeëvenaard rijplezier. Bekijk alle specificaties van de U6 of configureer nu vast je U6 en vraag een offerte aan.