Elk element een statement: de ontwerpfilosofie van Aiways

Elk element een statement: de ontwerpfilosofie van Aiways

Elk element een statement: de ontwerpfilosofie van Aiways 1646 1060 AIWAYS
  • Moderne filosofie: intuïtief, innovatief en eerlijk – Aiways hoofd ontwerp Dongfei Luo combineert functionaliteit met futuristische esthetiek.
  • Technologische symbiose: Bij Aiways gaan design en technologie hand in hand om een ​​unieke ervaring te creëren.
  • Designinnovatie: Met de U5 SUV en U6 SUV-Coupé vestigt Aiways zich als pionier in het ontwerp van tijdloze en toekomstgerichte elektrische voertuigen.

Het is niet alleen het contrast van de metropolen waarin hij thuis is, het is ook het contrast van een industrie die nog sneller verandert dan de designtrends in het kloppende hart van Shanghai die voortdurend inspireer Dongfei Luo. Luo is de drijvende kracht achter de innovatieve ontwerpfilosofie van Aiways, die zowel functioneel als futuristisch is en de waarden en visie van het merk weerspiegelt.

“Voor ons is design een taal die communiceert zonder woorden – het gaat erom de essentie van ons merk over te brengen en een emotionele band met onze klanten te creëren”, zegt Dongei Luo, Vice President Design bij Aiways, over het idee achter het ontwikkelen van de richtlijnen voor de stilistische richting van het merk. “Onze filosofie is het creëren van ‘intelligent design’ dat intuïtief en innovatief is. Wij geloven dat goed design eerlijk moet zijn – het belichaamt de kwaliteit en integriteit van ons merk. Daarbij richten we ons op het creëren van elementen die zowel tijdloos als vooruitstrevend zijn -denken. Het besturen van een Aiways-voertuig moet een ervaring zijn die verder gaat dan alleen reizen. Het gaat over verbinding maken met een voertuig dat de dynamiek van elektrische mobiliteit en de erfenis van klassiek auto-ontwerp combineert. “