Aiways U5 komt met afneembare trekhaak

Aiways U5 komt met afneembare trekhaak

Aiways U5 komt met afneembare trekhaak 2560 1707 AIWAYS

Aiways heeft een trekhaak geïntroduceerd voor de U5 SUV. Dankzij dit nieuwe accessoire kunnen autobezitters nog meer meenemen en wordt hun tocht nog avontuurlijker, waar die ook heengaat.

Dit is de eerste keer dat Aiways een trekhaak levert. De elektrisch aangedreven U5 SUV heeft de volgende specificaties:

  • Trekvermogen van 1500 kg geremd
  • Trekvermogen van 750 kg ongeremd
  • Maximale kogeldruk van 100 kg (voor de (elektrisch)e fietsen achterop)

De trekhaak kan, zodra hij is gemonteerd, op slot. En voor extra gemak kan hij eenvoudig worden losgekoppeld als hij niet in gebruik is. Met een piekvermogen van 150 kW en 310 Nm aan koppel dat door het voorin gemonteerde elektrische aandrijfsysteem geleverd wordt, biedt de U5 trekvermogen dat niet onder doet voor reguliere concurrenten. De trekhaak wordt binnenkort verwacht in Nederland. Aiways-eigenaren kunnen de trekhaak bestellen en binnenkort laten monteren bij hun plaatselijke servicepartner van Aiways. De afneembare trekhaak is net zo sterk als een vaste versie, maar biedt het voordeel dat hij eenvoudig kan worden verwijderd als dat is gewenst.

Dr. Alexander Klose, Executive Vice President of Overseas Operations bij Aiways zegt, “De aanvulling met een trekhaak biedt nieuwe mogelijkheden voor de manier waarop Aiways-klanten met hun U5 kunnen omgaan. Je hoeft geen compromissen aan te gaan als gekozen wordt voor een betaalbare elektrische SUV”.