Aiways U5 vanaf nu leverbaar in Nederland

Aiways U5 vanaf nu leverbaar in Nederland

Aiways U5 vanaf nu leverbaar in Nederland 958 1000 AIWAYS

De start-up AIWAYS begint vandaag met de verkoop van zijn elektrische SUV, de AIWAYS U5, in Nederland. Vanaf vandaag is de U5 leverbaar in Nederland. Nederlandse klanten kunnen hun AIWAYS U5 configureren en bestellen op de website. Exclusief partner van Aiways in Nederland is distributeur ADN.

Nederland is na Duitsland het volgende Europese land waarin AIWAYS zijn innovatieve SUV lanceert met het grote bereik van maximaal 410 kilometer volgens WLTP en de uitgebreide uitrusting.

Op de Nederlandse AIWAYS website www.aiways-u5.nl kunnen geïnteresseerden alle details over de uitrusting, prestaties en prijzen van het nieuwe voertuig vinden. Ook kan daar de 150 kW (204 pk) AIWAYS U5 individueel geconfigureerd en besteld worden. De SUV wordt door partner Aiways Distributie Nederland op geselecteerde locaties in Nederland geleverd.

Over de Aiways U5
De elektrische SUV AIWAYS U5 wordt aangeboden in de uitrustingsvarianten Standard en Premium. De toch al zeer compleet uitgeruste standaardversie kost in Nederland € 39.950,00 (incl. btw). Verkrijgbaar in de kleuren gletsjerwit en aubergine, de standaardversie is al voorzien van een groot aantal comfort- en veiligheidsvoorzieningen.

De AIWAYS U5 is een erg complete elektrische auto: LED-verlichting rondom, verwarmde buitenspiegels, automatische airconditioning in twee zones, infotainmentsysteem met centraal 12,3 inch TFT-scherm, aanraakbediening en contrasterende naden in de deurpanelen ondersteunen de hoogwaardige indruk. Voor maximale veiligheid heeft de U5 12 ultrasone sensoren, vijf HD-camera’s, drie millimetergolfradars en twee binnencamera’s.

De premium versie AIWAYS U5 wordt aangeboden voor € 43.850,00 (incl. btw). Naast gletsjerwit en aubergine is het premiummodel ook verkrijgbaar in de exterieurkleur Electric Blue en een zwart dak. Naast alle kenmerken van de standaardversie is er de keuze tussen een zwart of crèmewit lederen interieur. Het glazen panoramadak met zonwering vergroot het toch al royale gevoel van ruimte. De AIWAYS U5 Premium heeft een voetsensor voor het openen van de kofferbak.

Met zijn grote actieradius van maximaal 410 kilometer (WLTP) (standaardmodel of 400 km premiummodel) en korte laadtijd is de AIWAYS U5 een volwaardige en betaalbare elektrische SUV.