Profile partner garantie en onderhoud van Aiways

Profile partner garantie en onderhoud van Aiways

Profile partner garantie en onderhoud van Aiways 1732 1118 AIWAYS

Aiways Distributie Nederland, lokaal distributiepartner van de Chinese mobiliteitsstart-up Aiways, maakt vandaag bekend dat Profile, de onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland, hun beoogde aftersalespartner is.

De aankondiging komt enkele weken na de toetreding van Aiways, met de volledig elektrische Aiways U5 SUV, tot de Nederlandse markt. Klanten die een Aiways U5 hebben aangeschaft, kunnen vanaf 1 januari 2021 voor garantie en onderhoud bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile terecht. De samenwerking betreft in eerste instantie een pilotperiode van vier maanden. Wanneer deze succesvol is, zal er een meerjarige samenwerking worden opgezet.

“De recente lancering van de Aiways U5 was al een groot succes en om onze nieuwe klanten zo snel mogelijk van een compleet servicepakket te voorzien, maken wij vandaag onze samenwerking met Profile bekend”, zegt Jan Nigten, directeur van Aiways Distributie Nederland. “Profile staat bekend om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. Deze landelijke dekking is voor ons van groot belang, omdat Aiways niet inzet op een dealernetwerk, maar op directe service. De Aiways U5 heeft zeer weinig onderhoud nodig. Pas na 100.000 km hoeft er een grote inspectiebeurt plaats te vinden. Jaarlijks zal er alleen een kleine controlebeurt benodigd zijn. In samenwerking met Aiways worden servicemonteurs van Profile getraind speciaal voor de U5. Op termijn zullen Aiways- klanten bij alle Profile-vestigingen terecht kunnen voor merkonderhoud en banden. We hebben er alle vertrouwen in samen met Profile onze klanten hiermee een complete en professionele serviceverlening te kunnen bieden, zodat ze maximaal mobiel blijven.”

“In juni van dit jaar hebben wij ons concept rondom elektrische voertuigen (EV’s) geïntroduceerd. De implementatie hiervan is inmiddels in volle gang en alle Profile- vestigingen zullen EV-specialist worden. De serviceverlening voor Aiways past perfect in dit concept”, aldus Niek Kraak, manager Innovatie en Kwaliteit van Profile Nederland. “We zijn dan ook verheugd met de keuze van Aiways Distributie Nederland voor Profile en zien uit naar een succesvolle pilotperiode.”