Aiways onthult meer details U6

Aiways onthult meer details U6

Aiways onthult meer details U6 2560 1706 AIWAYS

Vandaag heeft Aiways meer details vrijgegeven over de Aiways U6 die later dit jaar op de markt komt.

Aiways heeft vandaag nieuwe beelden onthuld van zijn volgende elektrische model, de Aiways U6. De Aiways U6 heeft een X-type Shark Nose-ontwerp en toont gedurfde maar ‘pure’ ontwerpprincipes.

Het ontwerpteam heeft veel elementen uit het oorspronkelijke U6 ion-concept overgenomen, terwijl het een pure en eenvoudige vormtaal nastreefde die centraal stond in het ontwerpethos van het bedrijf. Opvallende ontwerpkenmerken zijn onder meer een panoramisch koepeldak en een opvallende achterlichtmatrix geïnspireerd op stromend water.

Aerodynamische prestaties waren een belangrijk aandachtspunt van het ontwerpteam van Aiways, waarbij ontwerpdetails werden gebruikt om een ​scheiding van de luchtstroom te garanderen. Dit zorgt voor een sterk verminderde de luchtweerstand.

De sportieve en toch eenvoudige ontwerpbenadering die al bij de U5 te zien was zet Aiways voort met de U6. Met een ‘geveerd’ stuurwiel, schermen zonder frame, veel smart-touch-technologie, draadloos mobiel opladen, aanpasbare interieurverlichting en een verder futuristisch ontwerp.

De Aiways U6 wordt het tweede model dat wordt geproduceerd op het door Aiways zelf ontwikkelde MAS-platform (More Adaptable Structure) . De U6 zal met Aiways U5 emissievrij rijden aantrekkelijker en toegankelijker maken voor berijders die rijcomfort en rijplezier hoog in het vaandel hebben staan. De Aiways U6 zal later dit jaar in Europa (waaronder Nederland) te koop zijn. Meer weten over de Aiways U6? Kijk dan op de speciale pagina.

Laat uw email achter en we houden u op de hoogte over het laatste nieuws over de U6.