Aiways U6 nadert stadium van massaproductie

Aiways U6 nadert stadium van massaproductie

Aiways U6 nadert stadium van massaproductie 2560 1920 AIWAYS

In de ‘slimme fabriek’ van Aiways in Shangrao (China) zijn de eerste preproductiemodellen van de volledig elektrische, slimme SUV-coupé U6 – het tweede model van het merk – van de band gerold.

  • Eerste preproductiemodellen van Aiways U6 van de band gerold; start van productie nadert
  • Aiways U6 biedt emissievrije mobiliteit, uitstekende prestaties en rijtechnologie van volgende generatie in praktisch én stijlvol pakket
  • Winnend ontwerp van wedstrijd grafische ontwerpwedstrijd aangebracht op één showmodel om jeugdige uitstraling van U6 uit te beelden
  • Verkoopstart in China aan eind van dit jaar; Europese markten volgen daarna

De U6 gaat naast de populaire elektrische SUV U5 deel uitmaken van de serie emissievrije modellen van Aiways.  De preproductie is een belangrijke mijlpaal in de testfase voordat de massaproductie van start gaat. Deze voertuigen vormen een essentieel onderdeel van het productieproces om productieapparatuur te optimaliseren en eventuele problemen hiermee op te lossen. Verder helpen ze om de kwaliteit van onderdelen en productieprocessen continu te verbeteren en zo een uitstekende productkwaliteit te waarborgen. Preproductievoertuigen worden aan een reeks testen onderworpen om de werking van de subsystemen van de Aiways U6 te perfectioneren, de prestaties te controleren en kalibraties te optimaliseren.

Op één voertuig is de winnende inzending van de grafische ontwerpwedstrijd aangebracht. Bij deze wedstrijd konden creatieve schilders een uniek ontwerp maken op basis van het motto ‘U6 in Your Mind’. ‘Aiways Man’ werd als beste inzending beoordeeld en won de ‘Best Design Award’ met een levendig en jeugdig idool dat de positieve en optimistische levenshouding van de eigenaren van de Aiways U6 uitdrukt.

De Aiways U6 is in zijn segment een aantrekkelijke ultramoderne slimme SUV-coupé die garant staat voor emissievrije mobiliteit, uitstekende prestaties en technologieën van de volgende generatie in een praktisch én tegelijkertijd stijlvol pakket.

De Aiways U6 wordt het tweede model dat in massaproductie gaat op basis van het exclusieve MAS-platform (More Adaptable Structure) van het bedrijf. Beide modellen ondersteunen de strategie om emissievrij rijden aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor jongere kopers die veel belang hechten aan technologie.

In het productiemodel van de Aiways U6, die in 2020 voor het eerst als conceptmodel U6ion werd gepresenteerd, zijn vele kenmerken van het conceptmodel behouden gebleven, waaronder het verhoogde panoramadak en het opvallende matrixachterlicht.

Het is de bedoeling dat de voorverkoop in Europa later dit jaar van start gaat. Meer weten over de Aiways U6? Kijk dan op de speciale pagina.

Laat uw email achter en we houden u op de hoogte over het laatste nieuws over de U6.