Softwareverbeteringen worden rechtstreeks geïmplementeerd vanuit de eigen IT-hub van het bedrijf in München

Softwareverbeteringen worden rechtstreeks geïmplementeerd vanuit de eigen IT-hub van het bedrijf in München

Softwareverbeteringen worden rechtstreeks geïmplementeerd vanuit de eigen IT-hub van het bedrijf in München 512 512 AIWAYS

Aiways breidt de competenties van het European Tech Center in München uit met een uitbreiding van de IT-hub. In de toekomst zal hier versneld niet alleen gewerkt worden aan softwareverbeteringen, maar ook aan systeemintegratie en optimaal gebruik van hardware van de kant van het AI-Tech OS-besturingssysteem. De verbeteringen zullen niet alleen nieuwe modellen ten goede komen, maar ook updates voor reeds geleverde voertuigen.

  • Competenties versterken: Een aanzienlijk groter team zorgt voor een snellere en betere aanpassing van het wereldwijde AI-Tech OS voor de Europese markt.
  • Efficiëntere ontwikkeling: de onafhankelijke IT-hub bestaat uit multifunctionele specialisten op de locatie in München voor maximale flexibiliteit.
  • Optimale integratie: de verantwoordelijkheden strekken zich uit over het gehele systeem, van hard- en software tot systeemintegratie en kwaliteitsborging. München zorgt voor de best mogelijke interactie tussen de functionele gebieden.

Het ontwikkelingstempo in de transformerende auto-industrie ligt hoog. Aiways versnelt dit nog verder door naast het ontwikkelingscentrum in Shanghai nu ook het Tech Center op het Europese hoofdkantoor in München uit te breiden. Door de grotere omvang van het team binnen de IT-hub kunnen softwareverbeteringen voor de Europese markt nu direct ter plaatse worden doorgevoerd. Kortere coördinatietrajecten en directere communicatie met de verkoop- en servicepartners maken zo een aanzienlijk verbeterde uitrol van nieuwe AI-Tech OS-versies mogelijk.