Aiways klaar voor de lente!

Aiways klaar voor de lente!

Aiways klaar voor de lente! 1200 800 AIWAYS

Aiways heeft enkele waardevolle tips gedeeld over het onderhoud van elektrische voertuigen om klanten te helpen dit voorjaar het meeste uit hun elektrische voertuig te halen. Met de recente en voortdurende stijging van de brandstofprijzen, is het bezit van een elektrisch voertuig aantrekkelijker dan ooit, en met deze eenvoudige tips van Aiways zal er niemand zijn die ecomobiliteit zal weerstaan.

Elke bestuurder is zich bewust van de snelle controles die moeten worden uitgevoerd om een ​​benzine- of dieselvoertuig soepel te laten rijden, en elektrische voertuigen zijn niet anders. Voordat u aan een lange autorit begint, is het belangrijk dat chauffeurs een aantal kenmerken controleren om een ​​vlotte en probleemloze reis te garanderen. Elektrische voertuigen hoeven het oliepeil niet te controleren, maar een eenvoudige controle van het ruitenwisservloeistofpeil en de wisserbladen zorgt voor maximaal zicht tijdens typische regenbuien in april.

Op lenteochtenden kunnen U5 SUV-bezitters de Aiways-app gebruiken om voertuigfuncties, zoals de verwarming van de binnenruimte, overal op afstand te bedienen. Met de Aiways-app kunnen gebruikers ook de laadstatus van de batterij controleren, de klimaatregeling aanpassen en de portieren, de achterklep of het zonnedak vergrendelen of ontgrendelen. Als u het voertuig wilt voorverwarmen voordat u instapt, is het handig om deze aan te sluiten op een oplader als u een oplaadpunt in huis heeft. Het voorverwarmen van de batterij en het interieur van het voertuig terwijl het voertuig wordt opgeladen, is iets wat bestuurders kunnen doen om de levensduur van de batterij te verlengen.