Digital Leasing Services: Aiways tekent sterk partnerschap

Digital Leasing Services: Aiways tekent sterk partnerschap

Digital Leasing Services: Aiways tekent sterk partnerschap 1544 998 AIWAYS
  • Flexibel en zorgeloos: Aiways tekent samenwerkingsovereenkomst met Arval Duitsland als een van de toonaangevende aanbieders van full-service leasing en nieuwe mobiliteitsoplossingen met meer dan 30 jaar ervaring
  • Digitaal en op maat: intelligente infrastructuur zorgt voor lease-aanbiedingen op maat voor elke mobiliteitsbehoefte
  • Gefocust en toekomstgericht: nieuw lease-aanbod om de instap in e-mobiliteit voor particuliere klanten te vergemakkelijken en aandeel zakelijke klanten te vergroten.

De nieuwe samenwerking tussen Aiways en Arval Duitsland vormt een sterke alliantie voor de uitbreiding van de commerciële klanten- en wagenparkactiviteiten. Voorlopig wordt het aanbod gelanceerd in Duitsland.

Na de succesvolle lancering in Europa heeft Aiways nu de weg geëffend voor het verlagen van de toegangsdrempel voor particuliere klanten en het vergroten van het commerciële en fleetklanten-aandeel van de verkoop van Aiways U5 SUV’s. Een nieuwe samenwerking biedt digitale en op maat gemaakte diensten, die vanaf het derde kwartaal door Arval en verkooppartner Euronics zullen worden geleverd. Naast autoleasing kunnen klanten ook verschillende onderhouds- en herstellingsdiensten boeken, tot full-service leasing aan toe. De dienst wordt gelanceerd als een samenwerking in Duitsland en soortgelijke oplossingen worden momenteel gepland voor andere Europese markten.