Aiways U5 SUV wordt duurzame microcamper met daktent

Aiways U5 SUV wordt duurzame microcamper met daktent

Aiways U5 SUV wordt duurzame microcamper met daktent 2500 1667 AIWAYS
  • Flexibel en intuïtief: iKamper Skycamp 3.0 van Campwerk is eenvoudig te installeren en binnen 60 seconden klaar voor gebruik
  • Ruim en onafhankelijk: met ruimte voor maximaal vier personen verandert de daktent de Aiways U5 SUV in een microcamper
  • Aerodynamisch en efficiënt: het platte ontwerp maakt de Skycamp de ideale metgezel, zelfs op lange reizen

De combinatie van de Aiways U5 SUV en de iKamper Skycamp 3.0 van Campwerk biedt mooie avonturen en grenzeloze vrijheid. De volledig elektrische microcamper-combinatie maakt niet alleen onafhankelijkheid mogelijk, wat steeds populairder wordt onder de term “vanlife”, maar ook duurzaam kamperen.

Vrijheid, ontspanning en avontuur: kamperen heeft veel charmes. En dan hebben we het niet over de saaie camper of de all-season caravan die op een vaste standplaats staat. Als je tegenwoordig de hashtag #Vanlife volgt op platforms zoals Instagram of Pinterest, vind je duizenden verhalen, rondleidingen en doe-het-zelf-instructies over hoe je je eigen microcamper kunt bouwen.

Naast onafhankelijkheid is het het toegenomen bewustzijn van duurzaamheid dat kamperen nog populairder maakt. De volledig elektrische Aiways U5 SUV (elektriciteitsverbruik gecombineerd 17,0-16,6; CO2-emissie gecombineerd 0g/km; actieradius gecombineerd (WLTP) 400-410km) in combinatie met Campwerk’s iKamper Skycamp 3.0 is daarom de ideale combinatie voor natuurgerichte en emissie- vrije time-outs uit het dagelijks leven.