Nieuwe manieren van denken met de Aiways U6 SUV-Coupé

Nieuwe manieren van denken met de Aiways U6 SUV-Coupé

Nieuwe manieren van denken met de Aiways U6 SUV-Coupé 512 512 AIWAYS

Aiways staat voor moderne en duurzame mobiliteit. Met een focus op puur elektrisch aangedreven voertuigen en innovatieve software en rijhulpoplossingen, gaat het jonge merk uit Shanghai de uitdagingen van de toekomst aan. Het nieuwe “Electric State of Mind”-gevoel visualiseert deze omwenteling en verbindt deze met holistische tot nadenken stemmende ideeën over het onderwerp elektrische mobiliteit.

  • Holistische campagne: de overstap naar elektromobiliteit staat gelijk aan het veranderen van oude gewoonten. Met de nieuwe campagne “Electric State of Mind” wil Aiways deze doorbreken.
  • Voordelen van de elektrische aandrijving: “Electric State of Mind” verwijst tegelijkertijd naar innerlijke balans en rust, die het vertragende karakter van e-mobiliteit met zich meebrengt.

“Electric State of Mind” zal echter meer zijn dan alleen Aiways. De PR-campagne zal het verhaal vertellen van mensen die klaar zijn om een ​​verschil te maken en anderen inspireren om dit te doen. De overstap naar elektromobiliteit is niet alleen vanuit technologisch oogpunt de grootste omwenteling in de geschiedenis van de auto-industrie. Het brengt ook volledig nieuwe uitdagingen met zich mee vanuit emotioneel perspectief, beginnend met bekende meeteenheden en verdergaand naar gewoontes zoals schakelen en bekende geluiden, en ten slotte naar een geheel andere brandstof.