Profile en Aiways versterking samenwerking

Profile en Aiways versterking samenwerking

Profile en Aiways versterking samenwerking 1570 886 AIWAYS

Vanwege het succes van de pilot van begin dit jaar, zetten Aiways en Profile de samenwerking voort en kijken ze naar uitbreiding van het aantal deelnemende vestigingen. Zo kunnen straks meer consumenten een proefrit maken bij een vestigingen van Profile en berijders die een volledig elektrische Aiways U5 e-SUV hebben aangeschaft, kunnen voor garantie en onderhoud ook terecht bij meer Profile vestigingen.

Elektrisch rijden is in Nederland bezig aan een opmars. Vorig jaar werden er 43% meer EV’s verkocht dan het jaar ervoor. Deze toename komt niet alleen door de fiscale stimulering van de overheid in Nederland, maar ook door een toenemend bewustzijn van de noodzaak tot omschakelen naar duurzaam vervoer.

Het aantal nieuwe EV modellen en merken is dit jaar dan ook opvallend. Ook Aiways is een EV merk dat sinds eind vorig jaar in Nederland verkrijgbaar is. Het  in 2017 opgerichte merk van elektrische auto’s verkoopt in Nederland alleen online en niet met eigen showrooms.

Om mensen toch kennis te laten maken met Aiways en berijders van service en onderhoud te voorzien, is Aiways een pilot gestart met Profile op diverse vestigingen door Nederland. Profile maakt als onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland ook de beweging naar EV’s auto’s. Sinds dit jaar bieden zij met speciaal getrainde medewerkers onderhoud en service voor EV’s.

Voor Aiways Distributie Nederland was Profile als partner een logische keuze. “Profile staat bekend om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. De Aiways U5 heeft weinig onderhoud nodig, maar het is fijn om te weten dat we daar op diverse plaatsen in het land servicemonteurs voor hebben klaarstaan.” aldus Ralf Timmers, Commercieel Directeur bij Aiways Distributie Nederland.

Vanwege het succes van de pilot zetten Aiways en Profile de samenwerking voort en kijken ze naar uitbreiding van het aantal deelnemende vestigingen. Zo kunnen straks meer consumenten een proefrit maken bij een vestigingen van Profile en berijders die een volledig elektrische Aiways U5 e-SUV hebben aangeschaft, kunnen voor garantie en onderhoud ook terecht bij meer Profile vestigingen.

Direct zelf in een proefrit inplannen bij Profile? Dat kan direct via de proefritpagina.